Accountsverklaring vaak
niet nodig!

Alleen als uw onderneming voldoet aan twee van de drie volgende voorwaarden, moet u een accountantsverklaring bij uw jaarrekening kunnen overleggen:

  • als u meer dan 50 werknemers in dienst heeft;
  • als u meer dan 6,0 miljoen euro balanstotaal heeft;
  • als uw omzet meer dan 12,0 miljoen euro bedraagt.

meer

Exact Online Boekhouden: iets voor u?

Veel klanten hebben inmiddels gekozen voor het gemak van Exact Online Boekhouden. Met dit pakket heeft u de volledige controle over uw financiën. Ook kunt u ieder moment zien hoe uw onderneming ervoor staat en geeft het gemak en tijdwinst.

meer

Aangifte verzorgen

U kunt het verzorgen van alle fiscale aangifte aan ons overlaten. Wij beschikken over de meest recente fiscale software.

Accountantsverklaring vaak niet nodig!

Alleen als uw onderneming voldoet aan twee van de drie volgende voorwaarden, moet u een accountantsverklaring bij uw jaarrekening kunnen overleggen:

– als u meer dan 50 werknemers in dienst heeft;
– als u meer dan 6,0 miljoen euro balanstotaal heeft;
– als uw omzet meer dan 12,0 miljoen euro bedraagt.

Dit betekent dat slechts 1% van de ondernemingen een accountantsverklaring nodig heeft! Waarom zou u dus gebruik maken van een duur accountantskantoor, als ons administratiekantoor u dezelfde diensten aanbiedt, maar dan goedkoper? Ook bij ons bent u verzekerd van gekwalificeerd personeel, moderne software en kennis van zaken. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij doen u graag een passend voorstel tegen concurrerende tarieven.